AIRSTOP.cz a úžasná dovolená
Děkuji cestovní kanceláři AIRSTOP.cz za úžasnou dovolenou, kterou jsme si s přítelkyni skutečně užili. Dnes se již nevidí tak solidní jednání, zaskočila nás již samotná cena zájezdu, která byla opravdu nízká, ale naštěstí jsme se nakonec rozhodli pro dovolenou a udělali jsme dobře. Vřele doporučuji.
Re: AIRSTOP.cz a úžasná dovolená
Letos letíme přes AIRSTOP uz po tretí...Vse bezchybne,vrele muzu doporucit...
Levna a pohodova dovolená,nemuzu si stežovat,na nic:-)
Levna a pohodova dovolená,nemuzu si stežovat,na nic:-)
S Airstopem jsem cestoval 2x do Thajska, na Mauricius a na Sri Lanku a skutečně jsem nezaznamenal jediný problém. Naopak jsem si zvykl na vysoký standard služeb. Zkuste jim dát ještě jednou šanci - jistě přihlédnou i k vaší špatné zkušenosti a jestli jsou dobrýmo obchodníky, zvýhodní vás.
Píšu za sebe i za mé známé,se službami Airstopu jsme byli vždy spokojeni a neumím si představit důvod který by mohl naše cestování s nimi změnit.Připouštím,že se něco nepovede,ale to jde řešit na místě s delegátem,alespoň mé zkušenosti to potvrzují.Nebojte se Airstopu,lepší agenturu nenajdete při srovnání cena/výkon.Zdraví Pepa
Re: Re: AIRSTOP.cz a úžasná dovolená
tak určitě cestování s Airstop.cz můžu jen doporučit, myslím, že si zde každý něco najde stejně jako my
Re: Re: Re: AIRSTOP.cz a úžasná dovolená
ja osobne si myslim, ze nemecke cestovky nabizeji supr dovolenou, jen tak dale a airstop.cz fandim